TKK TOLMIN Z REMIJEM IZ BRD, V SOBOTO V ANKARAN

TKK Tolmin se je v sredo na pripravljalni tekmi v Goriških Brdih z domačim tretjeligašem razšel brez zadetkov – 0:0.

V moštvu TKK Tolmina se s tekmo v Brdih nadaljuje neučinkovitost rdeče-črnega moštva v tem pripravljalnem obdobju. To niti ni čudno, če vemo, da je Tolmin v zimskem prestopnem roku ostal brez prvega strelca Tima Lo Duce, da je zaradi bolezni že dalj časa odsoten Rok Urbančič ter da sta poškodovana Dalibor Sokanović in Luka Volarič. Tudi pogoji za treniranje v Tolminu so bili doslej neprimerni za trening realizacije. Razveseljivo je, da je prvih 60 minut v članski ekipi TKK Tolmina odigral Aljaž Kanalec, ki je na tekmi nastopil po letu dni premora ter s tem prebil led po poškodbi. Zaradi službenih odsotnosti ali lažjih poškodb so na tekmi manjkali še Gregor Kos, Klemen Jarc inSebastjan Jermol.

TKK Tolmin je proti Brdam nastopil v naslednji postavi: Baloh, Lipužič, Codromaz, Kavčič B., Šuligoj, Rakušček, Sokanović De., Kanalec, Zornik, Kolenc, Kucalović. Menjavi: Kavčič P., Mišić.

Igralci TKK Tolmina se bodo v soboto za dva dni preselili v Ankaran, kjer bodo odigrali vsaj eno pripravljalno tekmo. Dogovorjen je že nedeljski obračun z Izolo.

V Ankaranu bodo še dva dni več prebili člani naše ekipe U15 Idrija Tolmin, ki bodo od četrtka do nedelje sodelovali na turnirju v Kopru. Odigrali bodo najmanj pet tekem in sicer v skupini proti: Olimpiji, Fužinarju, hrvaškemu Buzetu in bosanski ekipi Novi grad Sarajevoter nato še vsaj eno tekmo za končno razvrstitev.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria