TKK TOLMIN V ŠENČURJU KLONIL PROTI DOMAČINOM

ŠENČUR : TKK TOLMIN 2:0 (0:0)
74′ Jogić, 92′ Cesar

Postava Tolmina: Simčič, Lipužič (57′ Jarc M.), Šuligoj, Slavec, Kucalović, Kavčič B., Rakušček, Rojc, Kuraj, Rudonja (61′ Sokanović Da.), Sokanović De. (79′ Kavčič P.),

Včeraj je TKK Tolmin odigral pomembno tekmo v boju za obstanek v drugoligaški druščini pri zadnjeuvrščenemu Šenčurju. Rdeče-črne je na Gorenjskem bodrilo precej navijačev, ponovno pa je bila naša ekipa precej zdesetkana. Ob dalj časa odsotnih igralcih so manjkali tudi Zornik, Ogrič in Jarc Klemen.

Ponovno se je pokazalo, da so ekipe v 2. SNL zelo izenačene in da vsak lahko premaga vsakega. V prvem polčasu so Tolminci igrali solidno, prav tako pa so svoje trenutke imeli tudi Šenčurjani. Najbližje zadetku je bil vseeno Tolmin, ko je strel Marka Rojca z glavo ustavila vratnica.

V drugem polčasu so naši fantje popustili, domači pa so boljšo predstavo uspeli nadgraditi z odličnim strelom Jogića iz desne strani in vodilnim zadetkom. V zadnjih trenutkih tekme je razredčeno tolminsko obrambo premagal še Cesar.

 

Boj za obstanek se je za TKK Tolmin z včerajšnjim porazom še bolj zaostril. Imamo sicer še vedno precejšnjo prednost pred Šenčurjem, kajti boljši smo tudi v medsebojnih tekmah, vendar pa Gorenjci z včerajšnjo zmago definitvno obstajajo v igri za obstanek. Prihaja še bolj pomembna tekma, ko bo Tolmin v soboto ob 16.30 gostoval v Kranju pri Zarici, ki ima na lestvici enak točkovni izkupiček, kot naša ekipa.

Pojdimo v čim večjem številu tudi v Kranj navijat za Tmince!

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria