TKK TOLMIN PROTI SAVI NI USPEL VNOVČITI PREMOČI

TKK Tolmin v drugi tekmi zapored ni uspel doseči želenega. Po porazu 1:2 proti Vipavi, se je domača tekma proti Savi Kranj končala z delitvijo točk – 1:1.

Po odličnem začetku, hitrem vodstvu in številnim priložnostim je kazalo, da tokrat Tolmincem zmaga ne more uiti. Ampak nogomet je nepredvidljiva igra in štejejo le zadetki. Medtem, ko je TKK Tolmin še trikrat stresel okvir vrat, zadel iz sumljivo dosojenega prepovedanega položaja in si tudi sicer ustvaril veliko priložnosti, so Kranjčani dosegli zadetek iz ene izmed svojih redkih obetavnih akcij. Rdeče-črni so tudi sicer v polju večji del tekme imeli premoč in v igro vložili veliko truda, vendar bili preveč nezbrani v zaključevanju svojih akcij. Tej pomembni nogometni prvini bo ekipa očitno morala posvetiti še več pozornosti v prihodnosti.

Na žalost je TKK Tolmin pred zadnjim krogom prvega dela prvenstva praktično izgubil možnosti za preboj med prvih 7 ekip, ki bodo med seboj odigrale še 6 tekem v ligi za prvaka 3. SNL – zahod. Teoretično sicer upanje za to še obstaja, vendar mora Vipava izgubiti v Lescah, Tolmin pa zmagati v Ljubljani pri Svobodi.

Dokler teorija ne umre, je treba z naše strani narediti svoj del naloge in pokazati, da dejansko sodimo višje, kot kaže lestvica. Zmaga nad Svobodo je v vsakem primeru dobrodošla. Tudi v primeru, da bomo zadnjih 6 srečanj sezone igrali v spodnjem delu 3. SNL, nam bodo potrebne točke v boju za končno 8. mesto.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria