TKK TOLMIN NA BRAJDI PROTI ALUMINIJU

Danes ob 15.00 bo TKK Tolmin odigral prvo pomladansko domačo tekmo proti ekipi Aluminija, ki se z našimi fanti bori  za mesta pri vrhu lestvice 2. SNL.

Nogometaši TKK Tolmina so tekom tedna dobro trenirali in že nestrpno čakajo, da se spet predstavijo na domači Brajdi. Zaradi rdečega kartona bomo danes in na tekmi proti Krškemu pogrešali Gregorja Kosa. Počasi se v ekipo vrača Luka Volarič, ki pa verjetno še ne bo na voljo za tekmo. Zdravstveno stanje ostalega dela ekipe se ni bistveno spremenilo. Rdeče-črni bodo danes zagotovo od sebe dali vse, kaj bo to pomenilo na igrišču proti odlični ekipi s ptujskega konca, pa bomo videli.

Aluminij že vrsto let zaseda mesta pri vrhu 2. SNL, vmes pa se je dvakrat preizkusil tudi že v 1. SNL. Z zmago v prejšnjem krogu so Kidričani prehiteli Tolmince na lestvici, tako da današnji obračun neposredno odloča o uvrstitvi na lestvici. Aluminij se je pozimi okrepil z nekaterimi igralci s prvoligaškimi izkušnjami, prišel je tudi nekdanji igralec Maribora in portuglaskih prvoligašev, Dejan Školnik. V ekipi je sicer tudi vratar Tomaž Murko, pa najboljši strelec 2. SNL v lanski sezoni, Marko Nunić, večina igralcev pa že ima že prvoligaško kilometrino.

Verjetni postavi:

TKK Tolmin: Baloh, Lipužič, Codromaz, Kavčič B., Šuligoj, Rakušček, Kanalec, Kolenc, Kucalović, Sokanović De., Zornik

Aluminij: Murko, Školnik, Čeh, Topolovec, Nunić, Vrbanec, Leuštek, Škoflek, Lonzarić, Vindiš, Bizjak

Vabljeni ob 15.00 vsi na Brajdo!  

 

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria