PRAZNOVANJE 100. OBLETNICE NOGOMETA V TOLMINU

Nogometni klub Tolmin bo konec avgusta praznoval 100. obletnico svojega obstoja. Okroglo obletnico bo klub obeležili s prireditvami v petek, 27. avgusta, in v soboto, 28. avgusta.

PETEK – 27.8.:

V petek bo ob 19. uri v Kinogledališču Tolmin potekala svečana prireditev skupaj s predstavitvijo dokumentarnega filma o klubu. Na petkovo prireditev bodo vabljeni člani upravnih organov NK Tolmin, članski igralci, trenerji, častni člani kluba, najbolj zvesti navijači, predstavniki občin Tolmin, Kobarid in Bovec, bivši predsedniki NK Tolmin, najstarejši živeči člani NK Tolmin, predstavniki Športne zveze Tolmin, KS Tolmin, ZD Tolmin, Policije Tolmin, Nogometne zveze Slovenije, predstavniki trenerske in sodniške organizacije, pa predstavniki tolminskega košarkarskega in atletskega kluba, predstavnice ŽNK Tmink, KMN Oplast, predstavniki vodstev nogometnih klubov iz goriške regije, pa predstavniki zvestih sponzorjev ter vsi petkovi nagrajenci in nekateri drugi zaslužni člani kluba.

Povabljencem so vabila večinoma že bila poslana, zato jih prosimo, da čim hitreje potrdijo svojo udeležbo in nam s tem olajšajo delo pri rezervacijah mest v dvorani. Kljub velikemu številu vabljenih gostov, bo zagotovo kar nekaj mest v dvorani ostalo prostih in te si boste ostali zainteresirani lahko vnaprej rezervirali v zadnjem tednu pred prireditvijo. Vstop na petkovo prireditev je sicer za vse obiskovalce prost, je pa, kot rečeno zaželjena vnaprejšnja rezervacija, da ne ostanete brez prostega mesta. O podrobnostih vas bomo sproti obveščali.

SOBOTA – 28.8.:

V soboto bodo na Brajdi potekale tekme med bivšimi igralci kluba, program za naše mlajše igralce in njihove starše, prvenstvena tekma članov in večerni koncert na Brajdi. Poleg tega bo potekal še bogat spremljevalni program z raznimi igrami, srečelovom, glasbo, možnostjo nakupa klubskih izdelkov … Hrane in pijače ne bo manjkalo.

Okvirni program sobotne prireditve je sledeč:
12:00 – 16.30 program za igralce mlajše selekcije in njihove starše (pomožno igrišče na Brajdi)
12:30 – 16.00 program za bivše igralce kluba (predvidoma dve/tri tekme – glavno igrišče na Brajdi)
17:00 – članska tekma TKK TOLMIN : FAMA VIPAVA
20:00 – Johnny Bravo
21:30 – MI2
00:00 – D’Šups
02:00 – Zaključek programa
Bivši igralci in starši mlajših nogometašev, ki se boste udeležili popoldanskih aktivnosti boste imeli prost vstop na člansko tekmo in večerni koncert.
Na prireditev pa ste vabljeni tudi vsi ostali ljubitelji dobre zabave. Cena za karto, ki vključuje ogled članske tekme in večerni koncert, v predprodaji stane 10,00 EUR. Na dan prireditve bodo karte stale 13,00 EUR.

PROSLAVIMO 100. OBLETNICO NOGOMETNEGA KLUBA TOLMIN SKUPAJ! 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria