OCENA JESENSKEGA DELA

Po jesenskem delu sezone zasedamo 2. mesto na lestvici in kar je najbolj pomembno, še vedno držimo stik z vodilnimi Biljami.

V sezono smo dobro štartali in na prvih šestih tekmah zbrali pet zmag in en remi. Nato je sledilo obdobje slabših rezultatov in posledično padec na lestvici. Proti koncu jesenskega dela smo ponovno dvignili formo in se prebili nazaj na 2. mesto, ki je po mojem mnenju realno, glede na to kar smo na igrišču pokazali v prvem delu sezone.

Naša težava so bila predvsem gostovanja, kjer smo v celotnem jesenskem delu uspeli zmagati le dvakrat kar predstavlja problem, ki ga bomo morali v spomladanskem delu rešiti. Bolj razveseljivo pa je dejstvo, da smo na Brajdi v tej sezoni še vedno neporaženi. Na osmih tekmah smo sedemkrat zmagali in enkrat remizirali, kar je odličen izkupiček in upam, da bomo v tem slogu tudi nadaljevali.

Za konec bi rad omenil tudi naše zveste navijače, ki so del ekipe, saj nas spremljajo in vzpodbujajo tako doma, kot tudi na vseh gostovanjih. Z nami se veselijo ob zmagah in nas podpirajo ob porazih, za kar se jim od srca zahvaljujem in upam da bomo uspešno sodelovali še naprej.

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria