NOV TRENER NA KLOPI TKK TOLMINA

Kot rečeno, se že ta konec tedna nadaljuje tekmovanje v 3. SNL. TKK Tolmin bo v soboto (24.4.) ob 17.00 igral tekmo v Lescah, nato že v sredo, 28.4., zaradi burje odpovedano tekmo v Vipavi, potem v soboto, 1.5., s Savo Kranj doma na Brajdi in potem 8.5. pri Svobodi v Ljubljani.

Na klopi naše članske ekipe je prišlo do menjave glavnega trenerja, kajti Saša Kolman je s 1.3. postal član trenerskega strokovnega osebja na Nogometni zvezi Slovenije. Gre za polno zaposlitev, njegovo delo pa je nezdružljivo z vodenjem katerekoli klubske ekipe. V NK Tolmin smo bili s tem seznanjeni in tako primorani iskati njegovo zamenjavo, Saši pa gre zahvala za opravljeno delo z našo člansko ekipo v zadnjih nekaj mesecih.

V danih okoliščinah nas veseli, da smo uspeli doseči zelo dobro rešitev z Borutom Jermolom, ki bo TKK Tolmin vodil do konca te sezone. Boruta ni treba podrobneje predstavljati. V našem klubu je bil vzgojen in za NK Tolmin vrsto let nastopal za člansko ekipo, bil je tudi član uprave, pa trener mlajših selekcij in krajše obdobje tudi članov, potem pa je deloval kot trener še v Biljah, Ajdovščini in pri Iliriji. Borut ima strokovno znanje, naše okolje, vključno s posameznimi igralci, zelo dobro pozna, tako da bo hitro lahko začel z delom na polno.

S strani NK Tolmin se Borutu zahvaljujemo, da nam je v tem trenutku, kljub ostalim obveznostim, priskočil na pomoč. Verjamemo, da bomo skupaj TKK Tolmin uspešno pripeljali do zaključka prvenstva, ko bomo v klubu iskali trenersko rešitev na klopi članske ekipe za daljše obdobje. Borutu bosta pri delu pomagala tudi Nejc Kolman in Miha Rustja, ki sta treninge samostojno vodila v zadnjem času po odhodu Saše Kolmana.

 

TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria