BREZ GOLOV V ŠENČURJU

Tolminci so zelo dobro odprli srečanje proti okrepljeni ekipi Šenčurja. V prvem polčasu so si ustvarili kar nekaj priložnosti za zadetek, kar trikrat pa jim je pot v mrežo preprečil okvir vrat. Pri strelu Danjela Rakuščka je celo dišalo po zadetku, ampak sodniki so verjetno pravilno ocenili, da žoga ni bila s celim obsegom preko gol črte. Tinetu Zorniku je domači vratar strel najprej ubranil, v drugem poskusu, pa je pot v mrežo preprečila vratnica. Okvir vrat je po dobro odmerjenem strelu zadel tudi Dejan Sokanović. Ob koncu polčasa so dve lepi priložnosti za zadetek imeli tudi Gorenjci.
V drugem polčasu sta si ekipi ustvarili manj izrazitih priložnosti za zadetek, tekmeca pa sta bila v igri enakovredna. Tik pred koncem tekme je upravičeno rdeč karton prejel Gregor Kos, ki je ostro reagiral na prekršek nasprotnega igralca.
Po tekmi lahko Tolminci bolj kot Šenčurjani žalujejo za tremi točkami. Vseeno pa je točka v gosteh uspeh in pomeni dober uvod v drugi del prvenstva. Že v soboto bodo Tolminci proti prekaljenemu drugoligašu Aluminiju odprli tudi nogometno pomlad na Brajdi.
TKK Avtoprevoz Avtoprevoz Cement NKBM Občina Tolmin Triglav Vzajemna Maya športni turizem
Hidria